Ana içeriğe geç

Müşteriler nasıl silinir

Bu makalede, müşterilerinizi kolayca nasıl silebileceğinizi ve chat'leri nasıl arşivleyebileceğinizi öğreneceksiniz.

⚠️ Not: Bir müşteriyi sildikten sonra ne siz ne de müşteri siparişleri veremez veya görüntüleyemez. Support ile iletişime geçerek onları geri yükleyebilirsiniz.

Choco Web'de müşteri nasıl silinir

  1. Customers sekmesine gidin.

  2. Silmek istediğiniz müşteriyi seçin.

  3. Sayfanın en altına kaydırın ve Archive Chat'i seçin.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?