Ana içeriğe geç

Kataloğunuzdan bir ürün nasıl silinir

Kullanımdan kaldırılan ürünleri silerek kataloğunuzu güncel tutun ve müşterilerinize yalnızca ilgili ürünleri gösterin.

⚠️ Kataloğunuz entegreyse, bir sonraki senkronizasyonda ürünün yeniden görünmesini önlemek için ürünün ERP'nizden de kaldırıldığından emin olun. Ya da ürünü doğrudan ERP'nizden silin; bir sonraki güncelleme sırasında Choco'dan da silinecektir.

Bu özellik yalnızca Choco Web tarayıcınızdan erişilebilir.

  1. Tarayıcınızda Choco Webtool'u açın ve Catalog sekmesine gidin.

  2. Kalıcı olarak silmek istediğiniz ürünleri seçmek için sağ üst köşedeki Delete Products'a tıklayın.

  3. Tamamlandığında sağ alt köşedeki Delete'e tıklayın ve işlemi onaylayın.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?